Follow la Aku :)

Jumaat, 4 Februari 2011

Aku Mula Buhsan !


Haish . . kenapa susah sgt org nak faham aku ? Seyesly aku dah mula bosan dengan sikap laki2 yg de kat dunia ni kecuali MY HUBBY ! hahaha . . Sory la kalo laki2 yg len bce entry aku . korunk touching ngn ayat aku . . . aku ta tahu la npe die perlu kutuk aku kat MINAH SEWEL tu . dengan menggunakan ayat BUTUH . dan seangkatan dengannya . .kinda weird for me . . sebab laki tu baik ngan aku time skolah . . mmg la dalam FB aku ta penanh contact die . mmg la , for what aku nk contact die . .die bkn spe2 . . i mean . die bukan rapat sgt ngn aku . . wat pe aku nk chat2 ngn laki . sbb aku ta bpe minat sgt . . so suka hati aku la . but why die nak bengang ngan aku ? ahaks ! hello . ! adakah sebab awk minat kat aku . dan aku tak layan awk . hurm . sbb yg munasabah gak ni . da nak wat cmne aku tak ske kat awk . . tolongla . ta puas hati ckp depan2 doh ! npe ble aku tanye awk ta jawab ! mmg dasar laki gila ! hahaha ! well WTE , i mean WHATEVER . . . tp rasa marah kat hati ni . agak susah nak padam . . aku thu la aku COMEL . haha . . dah kalo aku tolak lamaran awk . trime la kenyataan . . and one more thing . . kalo la aku ni gedik . . ske hati aku la . . mmg aku nk wat pe yg aku ske . . hak masing2 right ? tp ta sgka lak . .laki pun pandai bergossip . . hahaha . . LTH . . thu tak pe ? LIKE THE HELL . .. ! hahaha @ bila dapat usha pic sniri kat cameron highland . . hati aku menjadi sejuk . . hahaha !

1 ulasan:

Wany berkata...

just wanna 2 say hai.. but. may i know what the problem is.? if got anytrhing problem jz tell to me ok.. no need to said tooooo much... =)

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba