Follow la Aku :)

Ahad, 6 Februari 2011

Contest Collage Kesayanganku


Hey everybody . . aku masok contest lagi ! ahaks . . kawan skool aku ia2 soh aku masok . . haha . , dah jadi gila blog and contest . . sampai tade mse nak wat bnda laen . . hah ! so , kat cni . aku nk ajak korunk reramai join contest ni ! So , cam bese . .kte tgk SYARAT2 PENYERTAAN :

SYARAT2 PENYERTAAN

1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.

2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril.

3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye

6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag.

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.

* terdapat 3 pemenang yang akan memenangi Contest Collage Kesayanganku ini*
*kemenangan berdasarkan kreativiti gambar collage yang anda hasilkan*
*tarikh contest ini berlangsung bermula 18/1/2011 - 18/2/2011*
hadiah belakang kira. tapi sure ade. yang pasti korang mesti sukakan hadiah yang disediakan. jangan risau sangat pasal hadiah ye.

note: huhuhu xpernah anjurkan contest, tak tahulah mendapat sambutan atau tidak. saya harapkan contest ini mendapat sokongan padu dari anda sahabat blogger.

sO . . as usual aku nak tag 3 orang neh :




hah ! dan Pic yang aku nak pertaruhkan ialah :



P/S : aku hope pic ni dapat tempat . . ahaks !

5 ulasan:

❤ Farhaney haney ❤ berkata...

gud luck sweety ! =)

NuR HiDaYaH aka Miss Vieya berkata...

haha . thnks darl . . berkat hg gak . . .

farzana ariffin berkata...

gud luck!!
n thx fer tagging ;)

NuR HiDaYaH aka Miss Vieya berkata...

hihi . .most welcome

Miela Tahril berkata...

dah dtg check. g0od luck ye.. tengs jgk sbb join. salam :)

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba