Follow la Aku :)

Selasa, 22 Februari 2011

I Cant Sleep !

Uit Blogger2 skalian . . malam nih , ttbe aku taleh tdo . .gara2 aku tinggal sorunk kat bilik atas menyebabkan mata aku tanak lelap . .akak ngn hubby die da blik umh diorunk , menyebabkan mata aku ta mampu nk lelap . . mkna kata , jup g aku nak tdo . . terpaksa la buka lampu . . haish ! cm bebudak je kan . . Dalam pada tu , aku BW ramai blog orang . . de yg best . . de yg tak . . kre spe yg aku follow , blog korunk yg terbaik la . . hihi ! , aku dah tinggalkan link . . so terpulangla korunk nk follow blog aku atau tak . .

Mr H ,da tdo . . ckp nak teman aku , last2 hampeh . . die tdo dulu dan biar aku keseorangan . .
Eh tapi tak .. . selamat la de TUAN AYIE kita yg sudi teman aku smpai skunk . .
dah hampir kul 3.00 pagi . . . haha !
Npe la aku mmg de masalah nak tdo malam . . omg !
kepada Muhamad Fadil . . thnks coz teman chat jup tadi ,
dan entry sal hantu tu , tak la tkot sgt . . hahaha . . .
Jgn lpe cte sal CINTA BERSEGI2 , k . .
amat berminat utk mengetahuinye . . .

hahaha . . !

4 ulasan:

Muhd Fadil berkata...

wah..kenapa ade name saye tu??? hehe..
anyway tenkiu awak... terharu ni.. :)

Miss Secreto De Amor berkata...

sye pun terharu gak . .hahahaha

Muhd Fadil berkata...

saye lagi terharu... nanti ajar awak tukar background pulak.haha

c-serak berkata...

saya xreti join kontest2 ni..hehe

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba