Follow la Aku :)

Isnin, 14 Februari 2011

TAGGED !

Uit . . Babes ! Rasa syukur sebab dapat jawab exam dengan tenang skali . . haha , tenang la sgt ! walhal kami wat PERBINCANGAN dalam dewan tadi . . Miss pun wat slumber je , kteorunk pe lagi . . mmg pakat2 bincang ar . . at last , aku salah gak . .dengan pandainye RM 17 - RM 12 = RM 2 . . tu la , nak tunjuk lagak kononye ta yah pakai CALCULATOR , haha . last2 salah gitu je . .ruginye aku . . ! hahaha . . Actually today , aku nak cter sal TAGGED ! . . ahaks , korunk2 sume de tagged ? Kalo de , cari la aku . . KOREAN LOVER . . haha . . bapak peliknye nme . . satu masa dulu , sebelum aku mahir dengan FACEBOOK , . aku dan sahabat aku bernama ANIS . . adalah JUARA TAGGED . . kre CHAMPION abih ar . . balik kelas je tros on9 TAGGED , sebelum dan selepas makan wajib on9 TAGGED , sebelum dan sesudah tdo pun on9 TAGGED . . . pendek kata sume berkaitan ngan TAGGED la . . mula2 masok TAGGED . . mmg aku malas nak melayan . . dak2 laki , pompuan . . sume nak *** korunk faham2 la . . tp kne pndai2 tepis . .ta sume camtu . . ramai gak aku dapat kenalan , tapi sume ta kekal lama . . malas la aku nak cter punca2 aku DELETED account TAGGED aku dulu ! hahaha . .



Ni contoh TAGGED . . bagi spe2 yang ta penah tgk . . hihi . .ni dekat HOME . . korunk wat la . . kadang2 TAGGED ni best . . thu sbb pe ? dapat jmpe orang yg EDUCATED @ BERTAULIAH . .
best , chat dengan diorunk . . sbb banyak ilmu . . tapi jgn tersilap langkah lak ! haha . . nak tunjuk profile aku lak :



Hah ! Ni lak Profile . . skin die leh pilih2 . . .aku sje wat skin colour nih . .
~~ mood aku dah hilang ~~~


** Gado ngan Mr H . . ! Geram , Sedyh . . . die ta leh layan kerenah aku !!!! Aku tahu la die zZzZ aku soh die tunggu je sebeLum nak zZzZ . . macam la dari pagi sampai malam aku mesej die 24 HOURS !!! fine ! tak pe . . .WTE !!!!!!




Aaaa . . . ..sedyh sgt ! eeee . . . . . .ta hepi tol malam ni . . leh pulak die ta nak agkt !!
Mr H seorang yg kejam ! kejam dan kejam . . tapi die sayang aku . . ah !tetap touching !
nk zZzZ kan ? ok .. . . ! GO ON . . . terbantut STORY MORY aku sal TAGGED ! ee . . GELORA DI HATI KU + TAUFAN MULA MELANDA HATI KU . . !

3 ulasan:

Miss Anis berkata...

mR.H xkejaM pOwn...
kn semakin ary semakin syg...huhu

Miss Anis berkata...

yeahhh akhirnya tagged kembali......

Miss Secreto De Amor berkata...

hahaha . .pandai hg eh ?
of course semakin hari semakin syg . tu la hdup TAGGED ! haha . . .

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba