Follow la Aku :)

Sabtu, 19 Februari 2011

Juz One Story at Midnite !






Hah ! ttbe , aku buhsan . . even wit My Lil Cousin . . but still borink rite now . . Gpon My Lil Cousin tgh Busy dengan Blogspot die . . She just renew her Blog . . Urm , actually . . mula2 aku ta thu nk wat entry about what . . and suddenly . . tringat something . . aku tgk kat satu GROUP nih ! ramai komplain about FOLLOWERS . . de yg ta puas hati bile blogger tinggalkan link , dan mintak kte follow . . de yg ta ske . . de yg ske . . de yg ta ske , sebab die ckp : ske hati aku la , nk follow blog korunk atau tak , korunk ta yah la pkse2 aku . . kalo blog korunk cntik , aku follow ar : cmtu la bunyik ayat die . . Hurm , ni pun jd kes ke ?? aku rse , ble da terjerebak dalam dunia blog , ramai yg nak FOLLOWERS even blog ta best mne pun . . sb ni da jd satu perkara asas . . yg aku pelik . . soh FOLLOW tp ta komen lgsung kat ENTRY . . juz kat cBox je . . hahaha . . tapi kat cni , aku ta salahkan spe2 . . bg aku msing2 de hak . . die nak org follow ke , die ta nak ke . . . . tu hak masing2 . wat pe kte nak marah ? lagi satu de yg ske bg AMARAN KERAS kat blog . . kdang2 aku nk komen pun aku pk 10 kali . . kang aku komen , die ta ske . kang ta pasal jd isu . . sb AMARAN yg diberi terlalu keras . . kadang2 , kte nak bg pendapat . . mybe kadang2 sependapat , kadang2 tak . .pe gne de tempat komen . . takkan nak komen bnda btol je. . right ? Miss Secreto hanya bg pndapat setelah blogwalking ramai blogspot . . hahaha . . de yg wat entry pasal isu2 panas . . aku tahu , blog rule : BLOG AKU , SUKA HATI AKU LA : tp yg lawaknye . . kadang2 information yg diberi salah ! aku ta kte aku hebat . . cme aku thula sket2 . . nk di tigur serba salah . .nk komen , serba ta kne . .jnis aku . . ske DIRECT TO THE POINT . .haha ! so at last , aku leave it jelah . . . Seyesly , aku ta salahkan spe2 . . sb masing2 de hak . . cme kadang2 aku pelik . .kan best kalo BLOGGER MALAYSIA ni BERSATU ! hahaha . .mesty gmpak ! Tapi aku tahu ta semudah tu . . sedang aku wat entry ni . . aku tgh cari LOVE QUOTES , aku mmg ske cari LOVE QUOTES . . sbb best ayat2 die . . haha . like dying when read it ! ahaks !
Line Probz . . so , LATER aku akan letak LOVE QUOTES yg paling best from WS !
Ah . . ttbe rase ngntok yg teramat sgt , , walaupun aku ta tdo lagi sbnarnye ! haha




: Time 2 sleep . . . nty de mse , aku akan update lagi , .. story about BLOGGER di Malaysia :

P/S : korunk nak follow aku pun boleh . . tanak pun takpe . . blog aku untuk tatapan , dan kongsi2 information . . kalo nak aku follow blog korunk . .
TINGGALKAN LINK ANDA kat mne2 aje . . keyh !

3 ulasan:

Muhd Fadil berkata...

hehehe..entri pasal folower mmg byk kali saye bace.haha..saye pun skang memilih blog utk difolo,bukan sebab ape..blog yg nak difolo pun kekadang ade yg entrinya bagus,best dibaca.ade blog jugak yg just nak kmpul folower.aihh~~entri pun macam nak tak nak je buat.so,pilih blog utk folo.hehe...

Miss Secreto De Amor berkata...

tahu takpe . . . sye pun kadang2 memilih gak , mne followers yg entry best . . yg hampeh2 tu . . tade la .. haha ,

.:rizaL:. berkata...

mmg terbaik la kalo blogger mlaysia bergabung

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba