Follow la Aku :)

Ahad, 20 Februari 2011

Hot & Spicy about Faceblog !

Uit , aku pun bru dapat bnda nih . . dari sorunk kwn blogger aku . . sedang aku BW . . aku terjmpe bnda ni . . rse agak pelik + best . . sb at least de alternatif untuk bergaul dengan blogger lain . . Krenye skunk bkn stakat FACEBOOK je femes tapi FACEBLOG pun femes tau . . yg paling ta leh blah . . warna die bkn BIRU tp , pink gitu . . hahahaha ! peh mmg smart gler . . kalo korunk nak thu , klik kat cni FACEBLOG . . . Kalo korunk nak luaskan lagi blog korunk atau nak cari teman2 yg otak sme . . di smping nk share informasi . . dipersilakan . .hihihi


: Tgk warna die pun , aku dah berkenan . . hihihi . . ske , ,
anyway thank tu RIZAL , sb introduce bnda ni kat entry die :


Join la kalo korunk nak !


2 ulasan:

Miss Anis berkata...

i like pink...
aq da join da...huhu

.:rizaL:. berkata...

wa.............thanks ya.

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba