Follow la Aku :)

Selasa, 22 Februari 2011

Cinta Tiga Segi !


Hey babes . . haha , tajuk aku kali ini ialah CINTA TIGA SEGI @ LOVE TRIANGLE . .
Aku nak cakap sal ni sbb KAWAN BAIK aku ,sedang mengalami CINTA TIGA SEGI , so rasanya
ada gak eloknye aku wat entry about this . . bukan pe , sikit sebanyak aku leh tolong rakan blogger atau spe sje yg sedang hadapi masalah nih . . hikhik !




Kalo CINTA TIGA SEGI korunk mcm filem KUCH - KUCH HOTA HAI
Rasanye korunk tahu solutionnye cmne kan ? Tapi kalo solutionnye ta sme .
i mean GF/BINI /SUAMI/BF kawan baik anda tu ta mati . . Rasannye bek korunk blah je dari hidup die . . macam yang KAJOL wat . . rasanye ta baik kte nak menganggu rumah tangga / kebahagiaan org kan ? Maybe kte akn jmpe yg BETTER dari die . .



Katakan la pulak , cter korunk mcm cter TWILIGHT . . haha , aku ase ta salah kalo korunk
cuba dapatkan insan yang korunk cintai . . sebabnye , kadang2 insan yg korunk cintai tu , die tgh blur dan ta thu nk pilih yg mana satu . .so time nih korunk kne tunjuk npe die perlu pilih korunk berbanding bf die . . tp dengan SYARAT . .SYARATNYE ialah . . insan yg korunk cintai tu mmg ngaku syg korunk lagi , mmg cinta korunk dan ta thu nk wat keputusan . . tp jgn korunk ganggu insan yg korunk cintai tu , walau berkali2 die da ckp die tanak kat KORUNK . ble dengan yakin die ckapa cmtu . .korunk harus lepaskan die pergi . . k ?



Nasihat aku pada Korunk ialah . . Korunk pk la abih2 . . . pk sama ada pe korunk wat
berbaloi atau tak . . Contohnye , korunk nk blah cmtu je cam dalam Citer Kuch - Kuch Hota Hai atau nak try rebut peluang slagi ada cam cter TWILIGHT . . tp korunk mesti thu kedua2 penyelesaian ni ada
RISIKOnye . . k ?


**Rindu Mr H . . . omg ! ble nk jmpe ? ta sabar nak lik N9 . . nak jmpe die . .tp ble eh ? Balik ni bnyak keje nak wat . . kalo nk kuar duit lagi . . skunk fulus tgh SESAK . . .ish2 . ..

9 ulasan:

Muhd Fadil berkata...

cinta saye bersegi segi. hehe... tatau kenapa banyak sangat segi, selalu kecundang. haha
:)

Pembawa_Wacana berkata...

Cinta saya bulat...xde segi..he he

red_diamondgirl berkata...

bhaya tol cinta tiga segi ni...klo bg pilihan nk cm kuch hota hai...

red_diamondgirl berkata...

bhaya tol cinta tiga segi ni... bg pilihan nk cm kuch hota hai...

red_diamondgirl berkata...

apa de dgn cinta tiga segi...sodey de ar...huhu

Muhd Fadil berkata...

nak kena buat entri cinta segi segi ke? halamak! halamak !!

Miss Secreto De Amor berkata...

korunk ni mcm2 pulak . . hahaha

Miss Secreto De Amor berkata...

korunk ni mcm2 pulak . . hahaha

~MiZz Azz!an+!e~ berkata...

haha..kwan baik mu ini da terlepas bala cinta tiga segi.....xindah!hanya sengsara....lau sapa2 yg tgh alami...
let it go k....xguna tunggu!

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba