Follow la Aku :)

Sabtu, 8 Januari 2011

We Got Married !

Hey Everyone ! . . hari ni aku nak cte sal REALITY SHOW kat KOREA yang dah mempengaruhi ramai manusia2 di muka bumi ini . . . REALITI SHOW ni namanye WE GOT MARRIED ( WGM ) mmg terkena kat korea ! Realiti show ini adalah rancangan dimana artis2 korea dipadankan untuk dijadikan pasangan suami isteri . . but not for real . . juz untuk show ni je ! kira diorunk ni mcm hidup as husband ngn wife . . mula2 aku ta minat . .sejak2 kawan aku sume layan yang the new wgm . .kre the latest . . aku mula minta . . .OMG ! aku da gler KOREA skunk ni ! hahaha . . .
aku de beberapa pic utk tatapan korunk ! First couple masok wgm yang the latest ni :



Minah ni nama die GAIN SON ( BROWN EYED GIRL ) femes dengan lagu ABRACADABRA . .
Couple die lak nama JO KWON ( 2 AM ) first released album on 2008 ngn lagu THIS SONG !



Couple ni FUNNY sangat . . ! otak diorunk gila2 .. haha 1 kira amat sesuai utk bersama. . ! Gain tade la nk control , sme la ngan Jo Kwon . . .die dah la mmg style CHICKY ! mmg lawak if tgk pasangan ni dok serumah ! even GAIN tua pada JO KWON itu ta bermakna pasangan ni taleh hidup bersama ! hihi . .well , pasangan ni juz berlakon untuk memuaskan hati peminat2 diorunk , ta tahu sampai bila pasangan ini akan bertahan . . . !



Hah ! ni lak pasangan kedua yang paling hangat ! haha . . . yang laki nama JUNG YONG HWA (CN BLUE ) , yang pasanganya lak nama SEOHYUN ( SNSD ) . . if yang laki terkenal dengan lagu LOVE LONER . . .yang pasangannya terkenal dengan lagu GEE . .



Couple ni paling SWEET sgt ! Girl ni ta penah bercinta . .such a pure girl for him ! sebab tu YONG slalu wat something yang surprise utk wife die . . . dan wife die ni seorang yang amat pandai , lembut dan ayu ! hahaha . . kalo korunk tgk gelagat GOGUMA COUPLE .. mesti korunk tersenyum . . .sebab dirunk ni dah la pemalu . . . nk sentuh pun susah . . . sb pe nama GOGUMA COUPLE ? hahaha . . sebabnye HYUN ,suka makan goguma ( ubi manis ) jd utk kejutan HYUN pada besdaynye . . YONG beli tanah untuk tanam GOGUMA . . .gagaga . . sweet ! dan paling best bila YONG wat lagu yang bertajuk LOVE LIGHT utk GIRL die . . dan diorunk gak de sma2 cipta sebuah lagu yang bertajuk BANMAL SONG !




Hah ! ni lak PASANGAN LAST . . CUTE COUPLE ! hahaha . . Laki ni NICHKHUN ( 2 AM ) die ni an AMERICA citizen of THAI & CHINESE . . so ta bpe pndai bahasa KOREA ! yang WIFE nye lak VICTORIA ( F (x) ) terkenal dengan lagu NU ABO . . !



Pasangan ni CUTE sangat . . haha ! diorunk ni padan sgt sbb . . dua2 bkn asal dari KOREA !
Victoria dari CHINA ! So , die pun baru berjinak2 ngn dunia bahasa KOREA . . Victoria ni ta cepat JATUH CINTA Ngan laki . . even die suka kat Nichkhun tapi die ta biar perasaan tu mempengaruhi diri die . . sbb die tahu ini hanyalah REALITY SHOW bukan kehidupan yang Nyata . .gpon NICKHUN ni boleh dikatakan player . . die banyak scandal . . haha .. ! baru2 ni aku tgk NICHKHUN SCANDAL . .die bercinta seminggu dengan peminat ( MIN SUN !) die layan peminat die cam awek . . ni pun salah satu REALITY SHOW gak . yang bestnye lagu yang dinanyikan kononya khas utk MIN SUN digunakan kepada VICTORIA . . haha ! geram gle aku kat NICHKHUN ! whatever la. . . kita tgk la smpai ble hubungan ini bertahan !


so if korunk nak tgk WGM ni . . leh usha kat http://www.dailymotion.com . . pas korunk klik . . korunk type la WE GOT MARRIED spe2. . .ikot la spe yang korunk nak pilih . .then kalo korunk nak dengar @ tengok video2 lagu diorunk . . korunk lehla SEARCH YOUTUBE . . kat c2 mesty de lagu2 diorunk ! so . .SELAMAT BERHIBUR . . .CHOW !

3 ulasan:

nona hidayah berkata...

salam. haiiiii!!! saya sang hidayah!!

hari tu rumate saye ade donload we got married part yg goguma couple nih. serius. mmg pompuan tu lemah lembut giler and pandai. suke la part yg die hadiahkn 2 batas tanah utk tanam ubi keledek. hahaha..mcm sweet jer. suke la. hahaha. agaknya mmg org2 korea nih sweet kot kan. hahaha. i like..

yg adam couple tu mmg lawak. saye ad tertgk part yg diaorg kena masuk sekolah lama tuh. hahaha. igtkn laki tu penakut. rupa2nya die boleh wat main2 dgn hantu tu. lawak2.

kalo boleh nak tgk sume, tp apekan daya. malas nak donlod. haha

Miss Secreto De Amor berkata...

hahaha . . ta sgka la , de yg ske wgm . . kalo awk nk thu . . adam couple da abih . . sedih sgt , .diorunk da cerai . . sye ta penah download . kalo awk nak tgk . .awk just tgk kat dailymotion . .huhu . .
pasal tanam ubi keledek sweet sgt2 . .sb laki tu thu pompuan tu ske sgt mkn ubi . . hihihi . pompuan tu ta penah couple . . dan ta penah de bf . .

nona hidayah berkata...

huhu..dah habes eh adam couple?
nnt kalo free nk tgk la adam couple.mesti tiap2 episod lawak kan.

yang junghwa ngan sohyun (goguma coouple) tu nmpk mcm serasi la. elok diaorg couple betol2 jer. ok gak. sama cantik sama padan. hehe. pompuan tuh nampak suci sangat..

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba