Follow la Aku :)

Isnin, 17 Januari 2011

PoSt sLuMbEr LapToP CoNTeSt !

Hah ! ni la bila aku da mula gila contest ! ta abih ngn contest Blog Cute , aku pulak beralih dengan contest Post Slumber Laptop Contest . . hikhik ! Ni maybe TUAN PENGANJUR kot . . dan aku dengar2 hadiah nye ialah TEDDY BEAR ! bila dengar TEDDY BEAR mula la hati aku cair . . ! hikhik . . . Tuan Penganjur ni . . aku ta kenal . . aku tahu bnda ni pun dari Farzana Farzanto




Ni lak Procedure2 yang perlu anda follow utk masok Contest ni . . . so , firstly you all kene follow blog SINI - klik c2 dan follow blog tu . k ! Skunk ni aku tgh pk , pic mne yg perlu aku letak utk jdkan sebagai cagaran ! ahaks !



Aku letak Pic ni utk Contest nih ! dengan harapan dapat menang Mr .Teddy ! haha . .
rsenye aku nak tag 5 org ni . . . !


p/s : Seyesly aku pakai tag je diorunk ni . . hihi ! hope korunk join eh !

2 ulasan:

wannurfazrini berkata...

ewahhh , mmg selamber habiss . btw goodluck :)

NuR HiDaYaH aka Miss Vieya berkata...

slamber eh ? huhuhu...thnks lot

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba