Follow la Aku :)

Selasa, 31 Mei 2011

Promote CONTEST from AZZIANTIE SHUKRI

Penat den , edit Pic nih . . .
hahaha . khas utk NUR AZZIANTIE SHUKRI
die nak wat CONTEST , aku plak tolong
wat banner . Aku ase cm banner contest ni terlalu simple .
Sory la my dear , sejak aku keje . . bnyak bnda nk wat
smpai tade mse . . ni yg aku mampu . :)
Dariari tu aku da siapkan pelbagai banner ,
nk di jadikan cter ble aku upload
sume pic tade background . aku edit gne PS7 . .
mmg pelik . .agak2 macam kejadian luar biasa ( nmpak beno nipunye. .ahaks )
knape pic tade background . .
sb sume pic yg aku edit , aku wat sambungan dari pic2 lain .
then aku tension , ble msok fb atau photobucket
background hilang . .
lme aku pk . last2 bwu dapat tahu . . hahahaha !
aku save tapi ta tuka FORMAT . .
mmg la taleh . . .
btpa ngongeknye aku . .

korunk nak join tak ?
kalo nak join , pk siap2 story yg korunk nk wat
sb story yg pling sedih je yg akan dipilih . .
nantikan update about this contest .

2 ulasan:

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

darl..tq so much..i really love it!!!

mrS pinu berkata...

cite sedih...nak buat pun sedih..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba