Follow la Aku :)

Selasa, 24 Mei 2011

10 Perkara yg aku nak korunk sume tahu

10 Perkara yg aku nak korunk sume tahu :


  • Aku tak ske bangun pagi ! walaupun aku senang bangun pagi . tp aku mmg tak ske bgun pg tp da start keje aku terpkse la bangun pagi , walaupun dalam modd yg tak stabil . tp tiap pg pas mndi aku da bole tersenyum . heeee ~~ :)
  • Aku ta ske minum air kopi . Aku tatau npe , aku ta ske kopi . bukan sb warna hitam tp sebab rase tu pahit semacam dan membuatkan aku mmg ta ske. . tensionla sb ptg2 mak aku slalu wat air kopi ! :(
  • Aku paling ta ske mkan laksa . Npe aku ta ske mkn laksa , sb laksa ta sedap . ta kre la spe pun ckp kedai tu ada laksa pling sedap , tp aku mmg ta ske . . kalo aku mkn pun sikit sje :)
  • Aku susah nk buang air besar . . haha ! ( malu lak , tp tu knyataan ) aku da jmpe doc , doc da bg ubat tp bertahan seminggu je , pastu jadi balik . Kalo aku minum air masak bnyak . . bnda len yg jadi . mksud aku buang air kecil yang banyak tp air besar ta jugak . .haha !
  • Aku paling ta ske laki yg ske bg harapan . Maksud aku , aku tension ble nk kwn tp bg harapan lebih2 , padahal kawan2 je . . for me in my life tade TEMAN TAPI MESRA dan aku benci hbngan cmtu ! kalo kawan biar kawan , kalo spesel biar spesel .
  • Aku ske sgt makan . kre pape je yg pelik atau nmpak sedap . mesty aku nk . paling aku ske MCD dan CHOCOLATE . tapi sbabkan gigi semakin ROSAK ! haha , Mr H da haramkan aku mkn . . haha
  • Aku ske shopping kalo aku de duit . . taleh tgk beg baru dan kasut baru . kalo mse tade duit tgk , mmg aku sakit hati giler . . sb tu kalo nmpak brg bru , mcm beg ngn kasut tyme2 tgh tade duit . wat r mke manis ngn bapak aku . . .kowt2 dapat . . haha !
  • Aku tkowt dengan hantu . . ble aku tkowt dengan hantu , aku ta bole nk tdo . ble aku taleh nak tdo . mle ar fikiran aku pk negative je . . dan aku ase tkowt if nak tido sorunk . . tp skunk aku da bole tdo , alhamdulliah . . kalo tak , Mr H kne ngn aku ! hahaha
  • Aku ske edit gambar . . snap pic kureng sket , haha ! kalo leh ske edit . . snap pic aku ske gak , but sometyme ta best sb aku ta pandai , camera aku pun ta up sgt . . so bab2 edit , wat banner mmg aku ske .. bab join pic dgn pic len . . mmg keje aku . tp ttbe Adobe Photoshop aku taleh pkai lak . huh . geram tol !
  • Aku cepat syg org . . org yg bek ngan aku . . yg care sal aku , aku mmg cepat syg . tu la masalah aku , org senang tipu dan perbodohkan aku ( admit sniri tau ) sb tu kdg2 aku cm marah dgn diri aku . , dulu aku ta cmni . so , skunk aku da berpk . . dan aku akan berhati dalam memilih org yg rapat dlm hidup aku .




SAYANG MY BIG FAMILY & MR H !




2 ulasan:

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

1 : dayah sngt degil..klu xdpt bnda yg dia nk..mula la muka dia monyok mcm berk kena belacan....hahaha

2 : dayah suka sngt melilau..klu da moto n leh kuaq jenjalan..sapa halang pun dia xheran..jnji dia leh ronda..xkesa la sorg2 atau berteman

3 : dayah suka karoke.even dia thu suara dia x best..die tetap na nyanyi gk...if dia nyanyi...dia xnk org kco..dia leh jerit satu bilik karok if de org kaco cm sarah kena,,hahaha

4 : dayah suka tgk wayang...hat ni aku paling xberkenan..smua wayg aku tgk ngn dia mest gmbq melayu..dala aku kureng skit ngn filem2 melayu ni....lau cta tu sedeyh..dia yg pling sedyh nt..hahaah


dala..penat aku type..dala tgh sejuk ni

Nour Akmal berkata...

xsuka jgk dgn tmn tp mesra ni..pangkah pd org2 mcm ni..

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba