Follow la Aku :)

Selasa, 26 April 2011

Pelik (><)

Aku pelik . . ramai betul wat entry sal SAHABAT ! ahaks , ramai lak yg cter sal masalah dalam persahabatan ! hahaha . ta sgka tol aku . . sbnarnye da bosan la cter sal sahabat . . da basi . i mean WHO CARES ? hahaha . . DID I LOOK LIKE I CARE ? actually . . my fren told me . . someone call her as a BACKSTABBER . . for me . . backstabber ni org yg tikam kita dari belakang . . nama pun BACKSTABBER . . ofcourse la he / she betrayed us . . but firstly kne tahu . . cmne die betrayed kita . . whether die rampas pakwe kte , die dah thu kte ske someone ni tapi die kebas atau maybe something else la . . tp kalo takat die cter kita kat org pasal kite dengan tujuan nk dapatkan pendapat atau nk kongsi masalah . . rsenye ta salah kowt . so ble dapat tahu kawan kite backstabber , jgn tuduh . . g tnye dan siasat . . . kadang2 , kita ta thu pe dalam hati die . . kan ? pe die nak, pe die rse . . kepada my BESTIES ::: NURAZZIANTIE , SITI SARAH DAN NUR ATIQAH . ni jawapan yg korunk mintak . aku mls nk mesej2 . . so aku terangkan kat sini . . heee ~~ bukan pe , setakat PENGALAMAN DALAM PERSAHABATAN ni . kita dah cukup arif . . mcm2 dugaan kita hadapi time skolah . . tp disebabkan tiada DENDAM mahupun BUSUK HATI , PERSAHABATAN kita KEKAL SEHINGGA SKUNK . . seyely aku bangga ngn korunk ! hahahaha . . tapi kan . . ta kesah la . . SPE NK KAWAN KTE , SPE TANAK KWN KTE , SPE NK TUDUH KTE . . TA KESAH LA , JNJI KTE NGN DIRI KTE . . igt pesanan aku k . . cewah!! hahahaha . . .

1 ulasan:

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

aik...aku de tnya ke?confuse

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba