Follow la Aku :)

Isnin, 8 November 2010

MY FEELING


Perlu ke sume tahu feeling aku saat ni . . . Erm . . seyesly . . emosi aku kurang stabil . . y?
Biar aku sorunk je thu . . bkn x nk kongsi . .maybe terlalu privacy . . . aku caye masing2 ada kehidupan personal .. dalam facebook . . y aku change in an open relationship to single?
why eh?actually aku sndiri x faham dengan in an open relationship tp
aku sngaje letak . . bagi aku in an open relationship ni aku dalam hubungan terbuka dengan seseorang . . tak kapel . . mungkin kawan . .
but at last aku terpikir . . die anggap aku kawan . .
tp nk layanan lebih dari kawan . . aku x suka laki cmtu . .
dengan alasan de sebab x leh nak kapel . . aku x mintak kami kapel . .
aku nk die jujur dengan perasaan die . . tapi tu tak penting . . .
sb aku dah amik keputusan kami hanya kawan ,
sampai bila2 pun akan kawan . .. if aku dah wat decision ni ,
it wont turn back . . sebab die x jujur . . . lagipun aku xnk layan kawan lebih dari kawan . . . kenapa aku kne layan kawan lebih dari kawan
padahal die hanya kawan aku ??semua ni wat emosi aku x stabil . .
since aku broke up with dat guys 2 years ago . .
i cant find the right man for my life!!Aku tau skunk CINTA x penting . .
tp salahkan aku nk rasa nikmat CINTA?Laki yg aku kenal . . mostly OKEY!
tp kadang2 hati aku ni pulak tak dapat terima
CINTA mereka . .Aku x thu nape. . . mungkin ALLAH S.W.T nk
temukan aku dengan LELAKI yg ditakdirkan untuk aku . .
Urm . . G.O.K!




1 ulasan:

~Mizz Yantie Shun~ berkata...

susa klu perhubungan yg x declare...akan jd satu bebanan nt..rite?

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba