Follow la Aku :)

Khamis, 11 November 2010

Chocolate Love !

Hah ! mula aku letak tajuk yang tade kene mngena ngan pe yang aku nk citer ari ni . . haha . .well , hari ni aku borink yang teramat sangat . .pe la yang aku nk wat bila dok kat umah . .bangun pagi time matahari dah tegak atas pale. . cm biase ar bangun2 tros kne SOUND oleh MAK BEDAH tanpa di cas ! ahaks ! salah aku gak . . TDO sampai kul 4 pagi . . ni sume gara - gara VIDEO HANTU kat FACEBOOK . . AMAT menakotkan dan memeranjatkan . . aku geram betul . . mula - mula video cam ok . . pastu ttbe kuar sore HANTU ngan PIC HANTU kalo cantik cam SITI NURHALIZA aku tak kesah . . ni MUKA mengalahkan CEKODOK BASI ! hampeh tol ! mula la time aku nk tdo . . terbayang - bayang MUKA HANTU CEKODOK tu . . kalo terbayang MUKA TAYLOR LUTNER xpe gak . . ini tidak . . OMG ! huh , x tahu cmne nak tido ! Dah almost 3 MALAM aku tido nk dekat kul 5 PAGI . . haish ! pening pale !
Hah . . aku de one story ! hari ni dalam SEJARAH aku masak ! haha . .alang - alang dah sebul sal CEKODOK , aku nak bgtau hari ni aku wat LEMPENG PISANG . . disebabkan CEKODOK dan LEMPENG PISANG dibuat dari bahan yang sama iaitu PISANG ! ( mula la aku nk merepek ) haha . . tak kisah la janji aku yang MASAK ! namun , yang menyedihkan . . haha . .LEMPENG tu tak SESEDAP MAK BEDAH YANG BUAT . . jadi x bpe LAKU LAK LEMPENG PISANG MISS VIEYA ! hahaha . . Ksian aku . . tp yg PASTI aku BERUSAHA ! ! Erm . . Pe kaitan CHOCOLATE LOVE ngan cerita aku . .hahaha . .aku pun tak tahu . . SUKA HATI AKU la . .
Sebut sal SUKA HATI AKU . . . haha . . teringat pulak nama2 SWEET yang aku pilih . . haha . aku suka USHA nama2 orang . . .Nama - nama yang aku rasa sedap . . haha . .calon2 untuk namakan anak aku 1 HARI NANTI . . . Firstly , aku ske nme NUR AISYAH (sebab nama ni nampak lembut . . haha ) Secondly , MUHAMMAD IZRAIL ( sebab pe aku ske nme ni , sb jarang laki yang de name ni . . ) Thirdly , aku ske nme MUHAMMAD AMAR MAKRUF (sweet kan ? ) dan LASTLY aku ske nme SARHAN ADAM ( nme ni PALING SWEET , sbb UNIK . .)
SUKA HATI AKU LA KAN ? dah aku suka . . .korunk tak suka .. korunk nye hal . . spe2 nme yg de dalam ni . . MINTAK MAAF amik tanpa kebenaran . . hahaha . . oklah sampai sini je KISAH CHOCOLATE LOVE . . TAMATLAH SIARAN HARI NI ! !
GOOD NYTEZ !

2 ulasan:

~MiZz Azz!an+!e~ berkata...

menampkkn kegilaan unntuk merapu!!!hahaah

topimagine berkata...

huhuhu.. bper gelen air dh masok ne :)

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba