Follow la Aku :)

Jumaat, 10 Jun 2011

Last Day

Hari ni ta bape de mood , sb hal lain nty aku story
nk diikotkan dah lebih dari sebulan aku keje kat Win Win Computers ni
sebagai General Clerk . mmg la gaji ta bnyak mana , company kecik kan ?
tp aku ta kesah sgt , yg penting aku nak cri PENGALAMAN
skunk pun tgh slow2 cri keje . . hari ni last day untuk Raj dan Sri
diorunk ni wat praktikal kat cni dah 6 bulan . so aku smpat
knal diorunk almost 1 month la . mula2 tu mcm ta bape rapat
ble da lme2 kenal . . mcam2 kerenah di0runk ni . . selalu
gado ngn dirorunk la ! lebih2 ngn Raj . .


hah , ni la RAJ @ JONATHAN RAJ
umo bwu 20 . . hahaha ( kecik lagi rupanye )
kalo datang keje , first thing he will do is
look at mirror and touch up his hair !
so funny ! :)




hah , this is Sri . . im not often speak with him
usually we always IM at Fb . .
tapi sometime he will come to my PC
and watch Movie . .


so , both of them will continue their journey as a student
at KOLEJ KOMUNITI . Good Luck la for them . .
yg tinggal kat cni aku , Iquan dan Mirul




hah ni Iquan . . my school mate !
tp already taken by someone tau !
die ni slalu wat keje luar , jrang de kat
office . . tp kalo ada riuh pagi Era la jawabnye



yg baju hitam tu la Mirul
(tolong IGNORE dak sebelah die )
sb ta kenal ! die ni slalu gak de Office
mula2 aku igt die ni APEK . . haha rupa2 nye
malayu la . . die ni rajin siot , dan baik . .
ta ske usik aku sgt mcm IQUAN dan RAJ ! :)


So , even mula2 masok keje rasa bosan !
but after kenal ngn diorunk
jadi best lak ! tade la bosan sgt . .
thumbs up utk korunk !



2 ulasan:

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

ok la tuh..at least da gk teman yg nk teman ang kn?hehe

CikRangers (CR) berkata...

hahahhah..Iquan tu kazen CR la.. yg tepi mirul tu plak adik iquan.kuikuikui..kecik nye dunia.. :)

My Beloved Mak & Ba

My Beloved Mak & Ba